aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΠλησιάζει σε Κρίστιαν Μιούλερ

Πλησιάζει σε Κρίστιαν Μιούλερ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αργά αλλά σταθερά γεμίζει το ρόστερ του Άρη, βάσει του σχεδιασμού της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας. Η απόκτηση του διεθνούς Ρουμάνου επιθετικού Μπανέλ Νικολίτσα, οι προσθήκες που προηγήθηκαν με τους Νουρεντινόσκι, Μουλόπουλο, Πόλιανετς, Κυριάκου και Μαμμίδη, δείχνουν την προτίμηση των πρασίνων σε γνώριμες -κυρίως- επιλογές. Επιδιώκουν παράλληλα να ενισχυθούν και με ξένους παίκτες που μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας, με βάση την εκτίμηση προέδρου και προπονητή.

Μέσα στις προσεχείς μέρες αναμένεται να ενταχθεί στον Άρη και ο τερματοφύλακας Νεόφυτος Μιχαήλ, με δανεισμό από τον ΑΠΟΕΛ. Προ των πυλών είναι και ο Γερμανός μέσος Κρίστιαν Μιούλερ. Είναι 33 χρόνων (28/2/1984) και τη σεζόν 2016-17 αγωνιζόταν αρχικά στη Βάσας Ουγγαρίας, με την οποία είχε 12 συμμετοχές και 1 γκολ, κι ακολούθως στην Πράσια Μιούνστερ χωρίς όμως να σκοράρει. Προηγουμένως πέρασε από ομάδες όπως η Χέρτα, η Κότμπους και η Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Επίσης, ο Άρης έχει καταθέσει πρόταση σε ακόμη έναν Γερμανό, ο οποίος είναι 20 χρονών και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ανήκει στη Σάλκε και η προσπάθεια των πρασίνων είναι να τον πάρουν με δανεισμό.

Κατά τα άλλα, αύριο οι ποδοσφαιριστές θα πιάσουν δουλειά, ξεκινώντας με τα εργομετρικά που θα γίνουν στη Λευκωσία. Την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές θα πατήσουν γήπεδο, πιάνοντας δουλειά στο βοηθητικό του Τσιρείου. Από τις 14 Ιουλίου μέχρι τις 26 του μήνα, η αποστολή του Άρη θα βρεθεί στη Σλοβενία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί τα φιλικά παιχνίδια, όμως μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα δώσει 8 ή 9 αγώνες. Οι πράσινοι της Λεμεσού θα επιδιώξουν να κτίσουν σε γερές βάσεις. Έχοντας τις εμπειρίες των προηγούμενων χρόνων στη μεγάλη κατηγορία, θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ