aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Πετάνε» οι πράσινοι στη Σλοβενία

«Πετάνε» οι πράσινοι στη Σλοβενία

Στρώθηκαν στη δουλειά οι ποδοσφαιριστές του Άρη. Ο Νικόλας Μαρτίδης και το επιτελείο του ανέβασαν τον ρυθμό των προπονήσεων, στο Μάριμπορ. Έχουν αρκετό δρόμο μπροστά τους οι ποδοσφαιριστές, αλλά και όλο τον χρόνο στη διάθεσή τους για να προετοιμαστούν κατάλληλα για τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται πρωί και απόγευμα, ενώ στο διάστημα της παραμονής τους στη Σλοβενία, οι πράσινοι έχουν προγραμματισμένα και τρία φιλικά παιχνίδια. Θα ακολουθήσουν και άλλα φιλικά στην Κύπρο, τα οποία ωστόσο δεν έχουν ανακοινωθεί.

«Η ομάδα μας είναι σε καλό δρόμο, όμως θέλουμε δουλειά γιατί ήλθαν νέοι ποδοσφαιριστές και θα χρειαστεί χρόνος για να φθάσουν στα επίπεδα που θέλει ο προπονητής μας. Δεν ανησυχούμε, όμως, γιατί έχουμε κάνει προσεγμένες επιλογές, οι οποίες θα μας βοηθήσουν», δήλωσε στο «Goal» ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Γρηγορίου.

Εκείνο που γεμίζει με αισιοδοξία τους ανθρώπους του Άρη είναι πως οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές έχουν δείξει στις πρώτες προπονήσεις την αγωνιστική τους προσωπικότητα. Ο Νουρεντινόσκι, ο Μιούλερ, ο Νικολίτσα και ο Πόλιανετς είναι από αυτούς που παρουσιάζουν αρκετά θετικά τα στοιχεία, που δεν τα είχαν άλλοι ποδοσφαιριστές στην περσινή περίοδο προετοιμασίας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Στην τρίτη συνεχή παρουσία στην Α’ Κατηγορία, όλοι στον Άρη ευελπιστούν πως θα διεκδικήσουν κάτι καλύτερο στο πρωτάθλημα. Η σταθεροποίηση της ομάδας και η αισθητή απομάκρυνσή της από βαθμολογικές περιπέτειες, είναι ο πρώτος και βασικός στόχος. Ο δεύτερος στόχος είναι το μεγάλο άλμα, που δεν είναι άλλο από τη διεκδίκηση μιας θέσης κοντά στην πρώτη εξάδα και μακριά από τις περιπέτειες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ