aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΟ βαθμός ετοιμότητας και η πρόκληση του τοπικού ντέρμπι

Ο βαθμός ετοιμότητας και η πρόκληση του τοπικού ντέρμπι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν παρουσιάστηκε εκατό τοις εκατό έτοιμος ο Άρης στον αγώνα με την Καρμιώτισσα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η εμφάνιση δεν ήταν η αναμενόμενη και πάλι καλά που η ομάδα πέτυχε γκολ λίγο πριν το τέλος του αγώνα και πήρε τον ένα βαθμό.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης ανέλυσε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας του, έβγαλε τα συμπεράσματα του και προσπάθησε στη διάρκεια της εβδομάδας να διορθώσει κάποια πράγματα. Απέναντι στον Απόλλωνα ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγαλύτερος, ενώ ως τοπικό ντέρμπι έχει τις ιδιαιτερότητές του και αποτελεί πρόκληση.

Ο αντίπαλος τους έχει μεγαλύτερο εκτόπισμα, έχει πιο ψηλούς στόχους και όλα αυτά αποτελούν έξτρα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Για να μπορέσουν όμως να κτυπήσουν τον Απόλλωνα θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, συγκέντρωση και πειθαρχία.

Ο Γκοτ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ τη θέση του Χριστοφόρου στο δεξί άκρο της άμυνας, που ως γνωστόν θα συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ, θα πάρει ένας εκ των Κυριάκου ή Θεοφίλου. Στο άλλο άκρο θα είναι ο Ευσταθίου και στα στόπερ οι Παντίδος, Άλβαρεθ. Στη μεσαία γραμμή θα πάρουν θέση οι Παναγή, Ροζέριο και Ικάντε, ενώ το τρίο της επίθεσης θα αποτελείται από τους Μαραγκουδάκη, Κύπρου και Νάνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ