aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΟ πρόεδρος έχει μεγάλα όνειρα! (pics)

Ο πρόεδρος έχει μεγάλα όνειρα! (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν υπήρξε άλλη υποψηφιότητα στον Άρη, επομένως ο Σταύρος Δημοσθένους θα είναι στην προεδρία για την επόμενη διετία. Μετά και την εκλογική Γενική Συνέλευση, στην ομάδα μπαίνουν πλέον για καλά στον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν. Ο Δημοσθένους έχει μεγάλα όνειρα και για να τα υλοποιήσει, θα πρέπει να έχει και την έμπρακτη συμπαράσταση από τους φίλους των πρασίνων.

Ο προπονητής Νικόλας Μαρτίδης έχει αποφασίσει να ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδας στις 26 Ιουνίου. Μέχρι τότε θα έχουν γίνει και οι πλείστες προσθήκες. Ο βασικός κορμός θα διατηρηθεί και αυτό θεωρείται θετικό στοιχείο. Χρειάζεται όμως προσοχή στους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν, γιατί υπάρχει η παραδοχή πως έγιναν λάθη στον περσινό προγραμματισμό.

Η μετάβαση του προέδρου στη Θεσσαλονίκη είχε και μετεγγραφικό χαρακτήρα, καθώς είχε επαφές με παράγοντες του ΠΑΟΚ για την παραχώρηση ενός ή δύο ποδοσφαιριστών με τη μορφή δανεισμού. Ο σχεδιασμός θα ξεκινήσει από τη θέση του τερματοφύλακα. Έχουν αποχωρήσει οι πορτιέρο Γκολζ, Γιαννακόπουλος και η προσπάθεια είναι να αποκτηθεί ένας έμπειρος τερματοφύλακας.

Ορισμένα από τα γκολ που δέχτηκε πέρσι ο Άρης ήταν και από ευθύνη των πορτιέρων του, γι’ αυτό και ψάχνουν στην ομάδα για την καλύτερη επιλογή. Εκτός από τον Μηνά Αντωνίου, που έχει πρόταση από πολωνική ομάδα, πρόταση από κυπριακή ομάδα έχει ο Κούλλης Παναγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ