aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΟ Λεονάρντο, ο Τάντα και ο Μιούλερ

Ο Λεονάρντο, ο Τάντα και ο Μιούλερ

Τη φανέλα του Άρη θα φορά τη νέα σεζόν ο Ζοάο Λεονάρντο, όπως ανακοινώθηκε χθες. Ο 32χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός, που στην σεζόν που πέρασε ήταν στην Δόξα, συμφώνησε σε όλα με τους πράσινους της Λεμεσού.

Στην ίδια θέση οι πράσινοι διαθέτουν επίσης τους Θεοφίλου, Μαμμίδη, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ο Ευσταθίου. Στις προπονήσεις του Άρη συμμετέχει και ένας άλλος Βραζιλιάνος ο Ζοάο Πάουλο Τάντα. Είναι 29 χρόνων, αγωνίζεται σαν στόπερ και την περίοδο που πέρασε ήταν στην Χουαρές του Μεξικού.

Σε ό,τι αφορά στον Γερμανό μέσο Κρίστιαν Μιούλερ θα ταξιδέψει στη χώρα του και θα επιστρέψει λίγες ημέρες αργότερα. Σταθερά οι κινήσεις ενίσχυσης του Άρη παίρνουν το δρόμο τους και η ομάδα γεμίζει. Το πιο πιθανό, είναι πως με την αναχώρηση της αποστολής για τη Σλοβενία, οι περισσότερες θέσεις θα είναι καλυμμένες.

Πιθανό μετά τα πρώτα φιλικά, εφόσον παρατηρηθούν ανάγκες, η τεχνική ηγεσία να εισηγηθεί κάποιες προσθήκες. Εν τω μεταξύ, οι  προπονήσεις συνεχίζονται στο βοηθητικό και ο γυμναστής Γιαννάκης Κλεάνθους δουλεύει μαζί με τους παίκτες στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Περί τα τέλη της άλλης εβδομάδας θα επιστρέψει από τη Ρόδο ο προπονητής Νικόλας Μαρτίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ