aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΟ Κβιλιτάια, η υπερεκτίμηση και η επίδειξη δύναμης

Ο Κβιλιτάια, η υπερεκτίμηση και η επίδειξη δύναμης

Ο Άρης θα μείνει δυνατός! Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να στείλει ο ιδιοκτήτης του λεμεσιανού Συλλόγου με την κίνηση απόκτησης του Γκιόργκι Κβιλιτάια, αφού θεωρείται κλειστή η μετεγγραφή του. Τα ποσά που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν στην πρόταση του Άρη προς τον Γεωργιανό… ζαλίζουν.

Γίνεται λόγος για €700.000 ετησίως, για τριετές συμβόλαιο. Άρα, ο Κβιλιτάια θα γίνει πλουσιότερος τουλάχιστον κατά €2.100.000 την επόμενη τριετία. Είναι πολλά τα λεφτά! Υπερεκτίμηση. Καλός επιθετικός ο Γεωργιανός, από τους καλύτερους και πιο σταθερούς σε απόδοση που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από την Κύπρο, όμως το πιο πάνω ποσό είναι πολύ μεγάλο και υπερβαίνει κατά πολύ της αξίας του.

Ωστόσο, είναι μια κίνηση από πλευράς Άρη, που θέλει να στείλει το μήνυμα ότι είναι δυνατός και μπορεί να πάρει τον επιθετικό του ΑΠΟΕΛ, της πρωταθλήτριας ομάδας. Θέλει να κάνει επίδειξη δύναμης σε συνδυασμό με την προσθήκη ενός ικανού ποδοσφαιριστή. Τέτοιες κινήσεις γίνονται από Συλλόγους που έχουν την οικονομική ευρωστία και στο παρελθόν τον έκανε και ο ΑΠΟΕΛ.

Δεδομένα ο Άρης ενισχύεται σημαντικά με τον Κβιλιτάια. Ικανός επιθετικός, γνώριμος, έμπειρος, προσωπικότητα στα αποδυτήρια, αλλά και πάλι οι €700.000 τον χρόνο δεν μου… κάθονται. Είναι πολλά τα λεφτά! Όμως, αυτοί που τα έχουν και πληρώνουν, κάνουν το… παιχνίδι τους, προσθέτοντας ποιότητα, αλλά παίρνοντας από τον πρωταθλητή και ανταγωνιστή τους έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, με κύριους κερδισμένους τους ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ