aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΟ αναγεννημένος και σκόρερ Βέλνα

Ο αναγεννημένος και σκόρερ Βέλνα

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Υπάρχουν κάποιοι παίκτες του Άρη οι οποίοι έχουν αναγεννηθεί αγωνιστικά και παράλληλα κάνουν τους φιλάθλους να διερωτώνται πού κρύβονταν τόσο καιρό. Μια χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή του Τόμας Βέλνα. Ο Πολωνός κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια, με τον Ερμή και την Καρμιώτισσα.

Στον αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης με την Καρμιώτισσα (3-2) άνοιξε το σκορ για την ομάδα του με κεφαλιά, κέρδισε πέναλτι και γενικά έδειξε πως έχει πολύ καλά στοιχεία. Στον Άρη βρίσκεται από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά μόνο σε πέντε αγώνες ξεκίνησε ως βασικός. Ο Νικόλας Μαρτίδης τον αξιοποιεί και ο Βέλνα τον βγάζει ασπροπρόσωπο.

Γενικά, η μία περίπτωση διαδέχεται την άλλη, με ποδοσφαιριστές που ανεβάζουν την απόδοσή τους. Στον Άρη έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν πως η ομάδα τους θα πάρει και άλλους βαθμούς στη συνέχεια.

Στα θετικά για τον προπονητή είναι η επιστροφή του Αουρέλιο, ο οποίος δίνει ποιότητα και δυναμική στην ενδεκάδα. Επιστρέφει και ο Φράγκος, που βρισκόταν σε ανοδική πορεία, ενώ θα ξεκαθαρίσει από εβδομάδας η κατάσταση των τραυματιών Θεοφίλου και Ράσμους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ