aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΜεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση

Μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η νίκη επί του Εθνικού έφερε τα χαμόγελα στον Άρη, όμως η πρώτη επιτυχία θέλουν να έχει και ανάλογη συνέχεια. Έτσι το σημερινό παιχνίδι με την Πάφος FC στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης», έχει ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα της Λεμεσού. Ο Γιάννης Χριστόπουλος, γνωρίζει πολύ περισσότερα πράγματα για την ομάδα του, όπως γνωρίζουν και οι ποδοσφαιριστές τι ζητάει από αυτούς ο προπονητής τους. Το παιχνίδι είναι δύσκολο, όπως και αυτά που προηγήθηκαν.

Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση για να φθάσει ο Άρης στη νίκη. Κανένα άλλο πρόβλημα, εκτός από αυτό του Μαραγκουδάκη δεν αντιμετωπίζουν στην ομάδα της Λεμεσού. Τη θέση του Αλέξε που ξεκίνησε βασικός στο προηγούμενο ματς, θα πάρει μάλλον ο Πάγκαλος. Στις υπόλοιπες θέσεις δεν προβλέπονται αλλαγές και θα είναι οι ίδιοι δέκα που ξεκίνησαν με τον Εθνικό.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Νουρεντινόσκι, δεξιά ο Μουλόπουλος και αριστερά ο Ράντου. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Τρομπάροφ με τον Ευσταθίου. Στη μεσαία γραμμή οι Παναγή, Φράγκος, Χριστοφόρου και στη γραμμή κρούσης οι Γιούσεφ, Πάγκαλος, Νικολίτσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ