aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΚόσμος πάει και έρχεται!

Κόσμος πάει και έρχεται!

Οι Παντίδος, Ονίλο θα κουνήσουν μαντίλι από τον Άρη. Την ίδια ώρα υποψήφιος προς αποχώρηση είναι και ο Ικάντε. Οι πράσινοι της Λεμεσού θέλουν να αλλάξουν κάποια πράγματα και πιστεύουν πως οι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ικανοποιήσει μέχρι τώρα θα είναι ωφέλιμο για την ομάδα να αποχωρήσουν.

Θα γίνουν προσεγμένες κινήσεις για να μπορέσει ο Άρης να πάρει βαθμούς και να ξεμπλέξει από τα πλοκάμια του υποβιβασμού. Ήδη, η ομάδα είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Κούλλη Παύλου, τον οποίο ο πρόεδρος Σταύρος Δημοσθένους ήθελε και το καλοκαίρι να φέρει στον Άρη. Θα γίνει προσπάθεια απόκτησης και δεξιού μπακ, αφού το κενό του Χριστοφόρου δεν καλύφθηκε.

Η ομάδα της Λεμεσού ποντάρει στην ενίσχυση που θα γίνει (αποκτήθηκε ήδη ο Αουρέλιο), αλλά και στο ανέβασμα της απόδοσης κάποιων ποδοσφαιριστών που θα δώσουν λύσεις σε όλες τις γραμμές. Ιδιαιτέρως αυτών που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι και για διάφορους λόγους δεν πρόσφεραν να προσδοκώμενα.

Η θέση του Άρη στη βαθμολογία (11η) δεν αφήνει κανέναν ικανοποιημένο, οπότε η συγκομιδή βαθμών πρέπει να είναι άμεση ώστε να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Υπάρχει προς το παρόν διαφορά από τις δύο ομάδες που θα πέσουν απευθείας στη Β’ Κατηγορία και αυτή επιβάλλεται να αυξηθεί. Γι’ αυτό και είναι άμεση ανάγκη να μαζέψουν οι πράσινοι τους βαθμούς που θα αποτρέψουν δυσάρεστα γεγονότα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ