aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΓυρίζοντας τον τροχό, γυρίζει για τα καλά και η πυξίδα…

Γυρίζοντας τον τροχό, γυρίζει για τα καλά και η πυξίδα…

Η είσοδος στην πρώτη εξάδα για ομάδα που πέρσι αγωνιζόταν στη Β΄ Κατηγορία πρόκειται για ομολογουμένως αξιοσημείωτη διάκριση. Στον Άρη, λέτε να περιοριστούν στο εν λόγω κατόρθωμα; Η απάντηση είναι μονολεκτική: «Όχι». Για να προχωρήσουν βήματα πιο κάτω, λοιπόν, καλούνται να ανασυνταχθούν και μετά από δύο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδι να φωνάξουν δυναμικό «παρών».

Η «ελαφρά ταξιαρχία» προετοιμάζεται εντατικά ώστε να κοιτάξει στα μάτια αύριο την Ομόνοια και φτάνοντας στο ύψος μίας εκ των καλύτερων φετινών εμφανίσεων να πανηγυρίσει την 11η νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα, ενισχύοντας τη βαθμολογική της θέσης ενόψει των 10 αγώνων στα πλέι οφ. Γυρίζοντας τον τροχό, γυρίζει αυτομάτως και η πυξίδα των στόχων για τα καλά.

Ο Λιάσος Λουκά ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της ομάδας, ανοίγοντας τα χαρτιά του όσον αφορά στο αρχικό σχήμα. Στη διάθεσή του είναι ο Μανού Γκαρθία, ο οποίος δηλώθηκε να αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι και να λείψει από το επόμενο με αντίπαλο την Πάφος FC. Δείγμα, ασφαλώς, της σημαντικότητας του 90λέπτου με την Ομόνοια, αφού πρόκειται εκ των κορυφαίων της ομάδας. Εκτός επιλογών είναι οι τιμωρημένοι με κάρτες Φακούντο Ρονγκάλια και Ματία Σπόλιαριτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ