aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΓκομίς: «Σχεδόν τέλεια στον Άρη – Η Παρί Σεντ Ζερμέν και ο Ζιντάν»

Γκομίς: «Σχεδόν τέλεια στον Άρη – Η Παρί Σεντ Ζερμέν και ο Ζιντάν»

Μέλι έσταξε ο Γιανίκ Γκομίς για τον Άρη. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός όχι απλά δεν μετάνιωσε λεπτό για την απόφασή του να ντυθεί στα πράσινα της «Ταξιαρχίας», αλλά δείχνει να απολαμβάνει τη θητεία του στην Κύπρο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα 13football.com της πατρίδας του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πορεία του Άρη, τις επιδόσεις του, τον τραυματισμό που πέρασε και δεν έκρυψε την επιθυμία του να παίξει στην Εθνική Σενεγάλης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τον Άρη και το συμβόλαιο του: «Ειλικρινά, είναι σχεδόν τέλεια, αν δεν υπήρχε ο τραυματισμός στο γόνατο μετά τον αποκλεισμό κόντρα στη Νέφτσι Μπακού πέρυσι. Τον Ιούνιο του 2022 υπέγραψα διετές συμβόλαιο και ακολούθως επέκτεινα το συμβόλαιό μου μέχρι το 2025 .

Πού συμμετέχει φέτος ο Άρης; «Τη φετινή σεζόν τερματίσαμε τέταρτοι στον όμιλό μας στο Europa League. Προκριθήκαμε στους ημιτελικούς του κυπέλλου Κύπρου και είμαστε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Άρα είμαστε ακόμα στην κούρσα για τον τίτλο».

Από πλευράς στατιστικής είναι η καλύτερη Σου σεζόν: «Όχι, η καλύτερη μου σεζόν ήταν αυτή που είχα με τη Λανς. 17 γκολ και 7 ασίστ».

Αν οι επιδόσεις του δίνουν έξτρα κίνητρο: «Ειλικρινά, δεν επικεντρώνομαι σε αυτά. Θέλω απλώς να συνεχίσω να διασκεδάζω, να είμαι αποφασιστικός και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους που είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Για τον πρώτο μακροχρόνιο τραυματισμό του; «Ο πρώτος μακροχρόνιος τραυματισμός μου ήταν ένα κτύπημα στο γόνατο τον Ιούλιο του 2022, τρεις ημέρες μετά από έναν αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ εναντίον της Νέφτσι Μπακού. Δεν ήμουν διαθέσιμος για πάνω από ένα μήνα».

Για την Εθνική Σενεγάλης: «Επιλέχθηκα για την Ολυμπιακή Εθνική ομάδα, νομίζω ότι ήταν τον Μάρτιο του 2012 κόντρα στο Μεξικό, έναν αγώνα που έγινε στο Σαν Φρανσίσκο, στις Η.ΠΑ. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που κλήθηκα επίσημα στην Κ23 και η πρώτη φορά που ήμουν βασικός».

Αν τον ενδιαφέρει να αγωνιστεί στην Εθνική: «Τι ερώτηση είναι αυτή; Εννοείται πως ναι. Κάθε εν ενεργεία παίκτης ονειρεύεται να εκπροσωπήσει τη χώρα του».

Αγαπημένη ομάδα: «Η Παρί Σεν Ζερμέν».

Αγαπημένος παίκτης: «Ζινεντίν Ζιντάν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ