aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΦτιαγμένος για μεγάλα πράγματα!

Φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα!

Η πορεία του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα είναι ακριβώς όπως την ονειρεύτηκαν οι φίλοι του. Ομάδα που είναι στα ψηλά, που έχει βάλει πρωταγωνιστικούς στόχους και δείχνει πως είναι σε θέση να τους υλοποιήσει.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι από τις ομάδες που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν με την πορεία της, με τα αποτελέσματα αλλά και με τις εμφανίσεις της. Η νίκη επί της ΑΕΛ είναι μια ακόμα απόδειξη πως ο Άρης στη φετινή περίοδο είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα. Το ντέρμπι που έρχεται με την ΑΕΚ, είναι άλλο ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Λιάσου Λουκά καλείται να δείξει την ικανότητα της να τα βάζει αλλά και να κερδίζει τους «μεγάλους».

Όπως τονίζεται από όλους στον σύλλογο της Λεμεσού, το μεγαλύτερο μερίδιο σε αυτή την εξαιρετική πορεία οφείλεται στον Λιάσο Λουκά. Ο Κύπριος τεχνικός κατάφερε να δημιουργήσει ένα συμπαγές και ποιοτικό σύνολο και μετέδωσε στους παίκτες του τη νοοτροπία του νικητή. Στην αναμέτρηση του Σαββάτου με την ΑΕΚ, θα επιστρέψει ο Καζού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ