aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΦαινόμενα «κάνω ό,τι θέλω»

Φαινόμενα «κάνω ό,τι θέλω»

Τα αφεντικά του Άρη, μάλλον πέρασαν στο ντούκου τα όποια κρούσματα απειθαρχίας και έλλειψης στοχοπροσήλωσης. Όσο κι αν κάποιοι προβάλλουν διάφορες δικαιολογίες, οι οποίες έχουν ψήγματα αλήθειας, ο Άρης της τρέχουσας περιόδου, σε καμιά περίπτωση δεν είναι ο περσινός Άρης.

Για παράδειγμα, το επιχείρημα της κούρασης λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων έχει λογικό υπόβαθρο, αλλά αν θυμηθούμε ότι ο τελευταίος ευρωπαϊκός αγώνας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ήταν στις 14 Δεκεμβρίου, μάλλον… καταρρίπτεται. Με απλά λόγια, η ομάδα του Σπιλέφσκι δεν ήταν κουρασμένη τον Ιανουάριο (και αρχές Φεβρουαρίου) όταν έγραψε οκτώ σερί νίκες κι είναι τώρα περισσότερο κουρασμένη;

Πάμε στα κρούσματα απειθαρχίας. Στον αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση ο Γιαγκό έριξε μπουνιά στον αντίπαλο άνευ λόγου και αιτίας. Και προχθές, ο Καζού εντελώς αψυχολόγητα, κλότσησε αντίπαλο με την τάπες! Ήταν η ένατη αποβολή ποδοσφαιριστή του Άρη στην τρέχουσα περίοδο. Ο Καζού αποβλήθηκε και σε αγώνα πρωταθλήματος, δύο κόκκινες μετράει κι ο Γιαγκό, ενώ «κοσκινίστηκαν» επίσης οι Μπράουν, Σανέ, Σάβο, Μπρόρσον και Ουρόσεβιτς.

Και κάτσε τώρα να αποδείξεις ότι όλα αυτά τα… φαινόμενα «κάνω ό,τι θέλω», δεν έχουν σχέση με τη συμπεριφορά του Αλεξέι Σπιλέφσκι. Ο Λευκορώσος τεχνικός είδε και τον προχθεσινό αγώνα από τα θεωρεία. Όπως και πολλά άλλα, λόγω του εκρηκτικού του χαρακτήρα και των συχνών αποβολών του. Το ρεκόρ αποβολών έχει φέτος ο Σπιλέφσκι! Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που προειδοποίησαν ότι όλο αυτό ενδέχεται να επηρεάσει την ομάδα, αλλά οι διοικούντες προτιμούσαν τις δικαιολογίες τύπου «έτσι είναι ο χαρακτήρας του», η «κάρτα ήταν υπερβολική» και… «έβγαλε όνομα ο θεριστής»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ