aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΕτοιμάζονται πέντε ακόμα προσθήκες

Ετοιμάζονται πέντε ακόμα προσθήκες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πέντε προσθήκες έγιναν μέχρι τώρα στον Άρη, ενώ ετοιμάζονται άλλες τόσες τις επόμενες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Νουρεντινόσκι, Μουλόπουλος, Ε. Κυριάκου, Πόλιανετς και Μαμμίδης, όμως εννοείται πως υπάρχουν και άλλα κενά και που θα καλυφθούν.

Ο Νικόλας Μαρτίδης εξετάζει κάποιες περιπτώσεις, μεταξύ των οποίων και αυτή του Πάγκαλου και μέχρι τη Δευτέρα που είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση για τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις, αναμένεται να  αυξηθεί ο αριθμός των νεοφερμένων.

Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 28 του μηνός, ενώ από τις 14 Ιουλίου μέχρι τις 26 του ίδιου μήνα η αποστολή του Άρη θα βρεθεί στη Σλοβενία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί τα φιλικά, όμως μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα δώσει 8 ή 9 αγώνες προετοιμασίας.

Ο Κύπριος προπονητής θέλει να χτίσει τον Άρη σε γερές βάσεις και με τις εμπειρίες των προηγούμενων χρόνων, θα προσπαθήσει να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο. Ο βασικός κορμός με τους Ευσταθίου, Θεοφίλου, Παναγή, Παχίπη, Φράγκο, Γιούσεφ, Μαραγκουδάκη, Σκούρτη, Αουρέλιο, Κυριάκου έχει διατηρηθεί και αναμένεται οι επόμενες οι προσθήκες, που θα έχουν στόχο να προσθέσουν ποιότητα και βάθος στην ομάδα της Λεμεσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ