aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΕπιστρέφει ο Μαραγκουδάκης

Επιστρέφει ο Μαραγκουδάκης

Έξω ο Χριστοφόρου, μέσα ο Μαραγκουδάκης. Ο Γιάννης Χριστόπουλος έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ελλαδίτη επιθετικό και από τη στιγμή που προπονείται κανονικά τον υπολογίζει για τον αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Η εμπειρία του, αλλά και η ικανότητά του στο σκοράρισμα, θα δώσουν άλλη ώθηση στον Άρη σε ένα παιχνίδι που είναι αρκετά σημαντικό.

Βέβαια, η απουσία του Χριστοφόρου είναι επίσης σημαντική, καθώς είναι από τους πλέον φορμαρισμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας του. Ο μέσος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αποτελεί την καλύτερη μέχρι στιγμής μετεγγραφή. Όσο διάστημα θα είναι στον Άρη (είναι δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ), η βοήθειά του θα είναι σημαντική.

Την απουσία του θα καλύψει ένας από τους Παχίπη ή Αουρέλιο. Ο Χριστόπουλος έχει στη διάθεσή του όλο τον χρόνο για να ετοιμάσει την ενδεκάδα, με την οποία στο Μακάρειο θα κυνηγήσει τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι θα του προσθέσουν και άλλη δυναμική και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ