aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΈπιασε δουλειά ο Πάγκαλος, «βράζουν» με το θέμα της έδρας

Έπιασε δουλειά ο Πάγκαλος, «βράζουν» με το θέμα της έδρας

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Κωνσταντίνος Πάγκαλος επέστρεψε στην Κύπρο για λογαριασμό του Άρη (ανακοινώθηκε χθες και επίσημα η απόκτησή του) και έπιασε δουλειά. Θυμίζουμε ότι ο τέως πλέον ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, αγωνίστηκε πέρσι για μερικούς μήνες στην  ΑΕΖ, με τη φανέλα της οποίας είχε πολύ καλή παρουσία, σημειώνοντας οκτώ γκολ σε 15 συμμετοχές.

Τον γνωρίζει πολύ καλά ο Νικόλας Μαρτίδης, ο οποίος και εισηγήθηκε την απόκτησή του. Ο Ελλαδίτης στράικερ θα προσθέσει δύναμη και ποιότητα στην επιθετική γραμμή, εκεί όπου διαπιστώθηκαν αδυναμίες στην πρεμιέρα απέναντι στην ΑΕΛ.

Στο μεταξύ, στις τάξεις του Άρη επικρατεί αναβρασμός από την πιθανότητα εξαναγκασμού μετακόμισης της ομάδας του από το Τσίρειο. Ο σύνδεσμος φιλάθλων του Άρη με την επωνυμία «Ταξίαρχοι», εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία επιρρίπτει ευθύνες στη διοίκηση του ΓΣΟ. Η αιτία της διένεξης και αποχώρησης του Άρη από το Τσίρειο έχει να κάνει με τις υψηλές χρεώσεις του ΓΣΟ.

Η διαφορά υπήρξε από πέρσι, αλλά ποτέ δεν βρέθηκε η χρυσή τομή για να δοθεί μια μόνιμη λύση του θέματος. Στον Άρη ζητούν την παρέμβαση της ίδιας της πολιτείας ή ακόμα και αυτού του γενικού ελεγκτή του κράτους ή διεξαγωγή έρευνας για τη δίκαιη αντιμετώπιση των τριών σωματείων από τον ΓΣΟ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ