aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΕίναι πολλά τα… κίνητρα, Άρη

Είναι πολλά τα… κίνητρα, Άρη

Προέρχεται από το επιβλητικό 3-0 εις βάρος του πρωταθλητή Απόλλωνα και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, παραμένοντας στα «ψηλά δώματα». Ο Άρης θα υποδεχτεί το Παραλίμνι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», έχοντας την ετικέτα του φαβορί. Θα κάνει τα πάντα για να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά.

Κάτι που εάν επιτύχει θα του χαρίσει ταυτόχρονα και το πρώτο του τρίποντο στην προσωρινή έδρα του, στην οποία αγωνίζεται ώσπου να ετοιμαστεί το νέο γήπεδο Λεμεσού (υπολογίζεται ότι έως τα μέσα Νοεμβρίου να ανοίξει τις πύλες του). Προς το παρόν, μετρά δύο ήττες, ενώ εντός έδρας πήρε δύο νίκες στο Τσίρειο, προτού αποφασίσει να μετακομίσει στη Λάρνακα.

Επίσης, με ενδεχόμενη επιτυχία εις βάρος των βυσσινί θα δώσει τέλος στο «μία νίκη – μία ήττα», που άρχισε από την 3η αγωνιστική: ΑΠΟΕΛ 1-0, Καρμιώτισσα 1-2, Ακρίτας 3-0, ΑΕΚ 1-2, Απόλλων 3-0. Με δεύτερη «κολλητή» νίκη θέλει να βάλει τις βάσεις για να αρχίσει νέο σερί και να στείλει ακόμη πιο ηχηρό μήνυμα για τις δυνατότητές του και να δικαιολογήσει ακόμη πιο πολύ τις υψηλές βλέψεις του.

Απέναντί του ο Άρης θα έχει ομάδα που αμύνεται σθεναρά, ποντάρει σε αντεπιθέσεις και στατικές φάσεις για να σκοράρει. Κάτι που προϊδεάζει ότι η ομάδα της Λεμεσού θα έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και εάν δεν σκοράρει νωρίς θα χρειαστεί υπομονή για να φτάσει στα δίχτυα και προσοχή για να μη βρεθεί πίσω στο σκορ και να τρέχει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ