aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΔυναμική ενόψει συνέχειας

Δυναμική ενόψει συνέχειας

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με απόλυτη αφοσίωση οι ποδοσφαιριστές του Άρη προετοιμάζονται για το ματς της Κυριακής με τη Νέα Σαλαμίνα. Δεν είναι παιχνίδι που θα κρίνει τη μετέπειτα πορεία της ομάδας της Λεμεσού,  όμως με θετικό αποτέλεσμα στο «Αμμόχωστος» οι πράσινοι θα αποκτήσουν περισσότερη δυναμική ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεών τους. Ο προπονητής του Αρη, Γιάννης Χριστόπουλος, είδε την ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΛ να βγάζει καλό πρόσωπο, όμως δεν φτάνουν μόνο τα καλά διαστήματα για να έλθουν καλύτερες μέρες.

Ο Ελλαδίτης προπονητής έχει διαπιστώσει αδυναμίες που πρέπει να βελτιώσει ώστε η ομάδα να παίρνει αποτελέσματα και να ανέβει σκαλοπάτια στον βαθμολογικό πίνακα. Στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών έχει διαφανεί πρόθεση του Χριστόπουλου να παρατάξει την ομάδα με δύο-τρεις αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Η μία, αυτή του τερματοφύλακα είναι δεδομένη, καθώς ο Νουρεντινόσκι εξέτισε την ποινή και θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια. Θα ξεκινήσει μάλλον και ο Ιονίτσα, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν  οι Πάγκαλος, Μεντζέντοβιτς.

Παράλληλα, στον Άρη λένε πως έχουν έτοιμες τις προσθήκες που θα καταστήσουν πιο δυνατή την ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Για να γίνει αυτό κάποιοι παίκτες από το υφιστάμενο ρόστερ θα πρέπει αποχωρήσουν, με τις τελικές αποφάσεις να λαμβάνονται μετά τους αγώνες με την Νέα Σαλαμίνα, την Ανόρθωση και την Αλκή Ορόκλινης. Ματς, με τα οποία θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του ο Άρης για το 2017, ελπίζοντας πως θα βρίσκεται σε καλύτερη βαθμολογική θέση σε σχέση με τη σημερινή (12ος με 9 βαθμούς).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ