aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΔημοσθένους: «Aυτό με κάνει αισιόδοξο»

Δημοσθένους: «Aυτό με κάνει αισιόδοξο»

Ο πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους τοποθετήθηκε στην ιστοσελίδα του συλλόγου για το παιχνίδι της Παρασκευής με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά: «Πάντα με σεβασμό προς τον αντίπαλο μας που είναι μια από τις μεγάλες ομάδες της Κύπρου, πιστεύω ότι με τις δεδομένες απουσίες του, την όλη αναταραχή που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό του τμήμα ο κόσμος του δεν θα δώσει το παρών του στο γήπεδο την Παρασκευή. Έτσι, έχουμε μια καλή ευκαιρία να πετύχουμε καλό.

Οι ποδοσφαιριστές μου είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη, δουλεύουν συνεχώς και αυτό με κάνει αισιόδοξο. Ας μην ξεχνάμε και το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου όπου φέραμε ισοπαλία.

Καλώ τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας οι οποίοι στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια παρουσιάζουν ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο και εύχομαι τέλος του αγώνα να μας βρει με ακόμη τρεις πόντους που τους έχουμε τόσο ανάγκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ