aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Δεν πάει άλλο…» λένε στον Άρη

«Δεν πάει άλλο…» λένε στον Άρη

Από δύσκολο σε δύσκολο παιχνίδι βαδίζει ο Άρης. Μετά το ματς με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και αυτό με τον ΑΠΟΕΛ για το κύπελλο, στα οποία δέχθηκε ισάριθμες ήττες, αντιμετωπίζει απόψε (17:00, Cytavision1) τον συμπολίτη του Απόλλωνα στο «Αλφαμέγα» για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ως τυπικά γηπεδούχος ο Άρης στο νέο γήπεδο της Λεμεσού, θα θελήσει να τερματίσει το σερί των επτά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων (5 ισοπαλίες, 2 ήττες), που θα του επιτρέψουν να διεκδικήσει στη συνέχεια με μεγαλύτερες αξιώσεις το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

«Δεν πάει άλλο…» λένε οι πράσινοι της Λεμεσού, που ξέχασαν τι πάει να πει νίκη. Η τελευταία τους ήταν στις 4 Δεκεμβρίου 2022 επί της Ανόρθωσης εκτός έδρας. Επίσης, στα πρώτα δύο ματς που έδωσαν στο «Αλφαμέγα» έμειναν στην ισοπαλία με αντιπάλους τον ΑΠΟΕΛ και τον Ακρίτα. Χωρίς περιθώρια για νέες απώλειες, λοιπόν, στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» αφού σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο το κλίμα θα γίνει ακόμη πιο βαρύ.

«Τη δεδομένη στιγμή πρέπει να προετοιμάσουμε κυρίως ψυχολογικά τους παίκτες μας και να καταλάβουμε ότι έχουμε υποχρεώσεις μόνο στο πρωτάθλημα» είπε αρχικά ο Σπιλέφσκι στην κάμερα του συλλόγου. «Είναι πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Ανεξαρτήτως των τελευταίων αποτελεσμάτων, μίλησα στους παίκτες για τη νοοτροπία, τη δίψα. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα για να επιστρέψουμε στον σωστό δρόμο» συνέχισε ο Λευκορώσος τεχνικός του Άρη. Ακολούθως, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν πρέπει να επαναλάβουμε αυτά τα αστεία και παιδαριώδη λάθη. Να βρούμε γιατί γίνονται αυτά τα λάθη. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να επιστρέψουμε». Και κατέληξε: «Δεν πρέπει να βλέπουμε τον βαθμολογικό πίνακα, αλλά τη δουλειά που κάνουμε».

Ο Σπιλέφσκι μετρά την επάνοδο του Γιαγκό, ενώ δεν υπολογίζει και πάλι τον Μεντιούπ. Η παρουσία του Κακόριν στην ενδεκάδα πρέπει να θεωρείται δεδομένη στο αποψινό παιχνίδι, ενώ ενδέχεται να προκύψουν άλλες 2-3 διαφοροποιήσεις σε σχέση με τον αγώνα κυπέλλου στο ΓΣΠ. Ο Άρης για να ελπίζει σε νικηφόρο αποτέλεσμα, θα πρέπει να λειτουργεί με πιο καθαρό μυαλό στην επίθεση και παράλληλα να έχει μεγαλύτερη συγκέντρωση στην άμυνα. Στα τελευταία δύο παιχνίδια που δέχθηκε συνολικά οκτώ γκολ, έγιναν σοβαρά αμυντικά λάθη και τα πλήρωσε όλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ