aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Δεν είμαστε ομάδα για περιπέτειες»

«Δεν είμαστε ομάδα για περιπέτειες»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

«Πρέπει να κερδίζουμε όλους τους αντιπάλους που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στο «Goal» ο Ελλαδίτης τερματοφύλακας του Άρη Νίκος Γιαννακόπουλος. Ο 25χρονος πορτιέρο τονίζει πως η νίκη επί της Καρμιώτισσας την προηγούμενη αγωνιστική ήταν πολύ σημαντική για την ομάδα του.

«Ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι για μας και θέλαμε μόνο το τρίποντο. Χάσαμε βαθμούς που δεν έπρεπε να χαθούν προηγουμένως, όμως βρήκαμε τον καλό μας εαυτό και αυτό έχει σημασία τώρα. Δεν είμαστε ομάδα για περιπέτειες, γι’ αυτό πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε να παραμείνουμε στην Α’ Κατηγορία. Είναι αλήθεια πως δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα, όμως δείξαμε με την πρόσληψη του κ. Μαρτίδη, πως έχουμε πολλά αποθέματα δυνάμεων. Δεν μπορέσαμε να μπούμε στο πρωτάθλημα όπως έπρεπε και χάσαμε πολύτιμο έδαφος».

Ο Γιαννακόπουλος δεν παραλείπει να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο του Άρη Σταύρο Δημοσθένους, τον οποίο θεωρεί ως το πολυτιμότερο στήριγμα της ομάδας του: «Είναι συνεχώς στο πλευρό μας ο πρόεδρος. Καθημερινά μας συμπαραστέκεται. Είναι συνέχεια δίπλα μας για να μη μας λείψει τίποτα. Είναι σημαντικό να το νιώθουν αυτό οι παίκτες από τον πρόεδρο της ομάδας τους».

Ο τερματοφύλακας του Άρη είναι δανεικός από τον Παναθηναϊκό, αλλά ο ίδιος ακόμη δεν αποφάσισε για το μέλλον του: «Το μόνο που σκέφτομαι είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να σωθεί η ομάδα. Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο, παρά μόνο τον Άρη. Είμαι δανεικός από τον Παναθηναϊκό, όμως το μυαλό μου δεν είναι στην ομάδα της Ελλάδας, αλλά στο πώς θα καταφέρει η ομάδα μου να διατηρηθεί και στη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α’ Κατηγορία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ