aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Ξανά Ευρωπαίος μα δεν του αρκεί!

Άρης: Ξανά Ευρωπαίος μα δεν του αρκεί!

Ο Άρης πήγε στη Λάρνακα και στην «Αρένα» για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ με έναν και μόνο στόχο. Το τρίποντο που θα έβγαζε τους κιτρινοπράσινους νοκ-άουτ από τη «μάχη» του πρωταθλήματος και θα ανέβαζε στα ύψη τη δική του δυναμική.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αν και προηγήθηκε στο σκορ στο 40ο λεπτό χάρις σε γκολ του Κακόριν δεν μπόρεσε να διατηρήσει μέχρι τέλους το υπέρ της προβάδισμα. Στο 59’ ο Ρώσος από… ωραίος έγινε μοιραίος, αφού με δικό του αυτογκόλ διαμορφώθηκε το τελικό 1-1. Αποτέλεσμα που αφήνει γλυκόπικρη γεύση στη λεμεσιανή ομάδα.

Το γεγονός ότι ο Άρης δεν μπόρεσε να «κλειδώσει» το τρίποντο μετά το γκολ που πέτυχε, αλλά και ο τρόπος που δέχθηκε την ισοφάριση, δεδομένα αφήνουν μια αίσθηση στεναχώριας. Από την άλλη ωστόσο ουδείς μπορείς να αψηφήσει ότι οι πράσινοι παρέμειναν αήττητοι για 14ο σερί παιχνίδι, στην πιο δύσκολη μάλιστα έδρα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι έφτασε στην επίτευξη του πρώτου στόχου που είχε θέσει πριν την έναρξη της σεζόν. Ο ένας βαθμός της εξασφάλισε και μαθηματικά ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για δεύτερη διαδοχική σεζόν, μα δεν της αρκεί. Σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο Πάφος FC – ΑΠΟΕΛ διατήρησε το +3 από τη δεύτερη θέση και το προβάδισμα, όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που είναι πλέον και ο πιο μεγάλος της στόχος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ