aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: «Βασιλιάδες» στη Λεμεσό

Άρης: «Βασιλιάδες» στη Λεμεσό

Υπάρχει περίπτωση οι ποδοσφαιριστές του Άρη, που διατηρούν συμβόλαιο, να θέλουν να φύγουν; Σίγουρα και όχι. Και υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό. 1. Είναι πρωταθλητές. Έγραψαν το όνομά τους στην πιο χρυσή σελίδα της Ιστορίας του Συλλόγου. 2. Θα παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, που αποτελεί πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή, πόσο μάλλον γι’ αυτούς που θα είναι η πρώτη φορά. 3. Αμείβονται πολύ καλά, με την παρουσία επενδυτή να επιτρέπει στον Άρη να εκπέμπει οικονομική υγεία.

Μάλλον θα ήταν τρελοί να θέλουν να αποχωρήσουν. Τουναντίον, θα θέλουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τους πράσινους. Οι ποδοσφαιριστές του Άρη είναι «βασιλιάδες» στη Λεμεσό και προσδοκούν σε ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον. Πρώτιστος στόχος, πλέον, η παρθενική είσοδος σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Από την ομάδα της Λεμεσού αποχώρησαν οι Μονέ Πακέ και Ντελμίρο, που ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό τους. Λίγες θα είναι οι αποχωρήσεις, που αυτό σημαίνει και λίγες προσθήκες. Ο Σπιλέφσκι θα θελήσει να εμπλουτίσει το ρόστερ και με άλλους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ικανούς να ανεβάσουν κι άλλο το επίπεδο του Άρη, ώστε να είναι σε θέση τη νέα σεζόν να βρεθεί ξανά στην κορυφή.

Εάν κρίνουμε από τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη επί Σπιλέφσκι, θα πρέπει να αναμένονται προσθήκες παικτών με χαρακτηριστικά τη δύναμη και την ταχύτητα, σε συνδυασμό με την ποιότητά τους. Ο Λευκορώσος προπονητής θέλει την ομάδα του να τρέχει, με πολλές φυσικές δυνάμεις. Τεράστια η συμβολή του υπεύθυνου φυσικής κατάστασης, Δρ Χρήστου Παπαδόπουλου. Επίσης, το ομαδικό πνεύμα, είναι κάτι που χαρακτηρίζει το παιχνίδι της λεμεσιανής ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ