aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Το πάθημα... μάθημα!

Άρης: Το πάθημα… μάθημα!

Εάν το πάθημα απέναντι στην Καρμιώτισσα (1-2) έγινε όντως μάθημα στον Άρη, θα το μάθουμε όταν οι δείκτες των ρολογιών δείξουν 21:00. Η ομάδα της Λεμεσού, φιλοξενείται από τον Ακρίτα στο «Στέλιος Κυριακίδης» και καλείται, τούτη τη φορά, να επιβεβαιώσει την ετικέτα του φαβορί, επιστρέφοντας σε νικηφόρα τροχιά. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, εκτός από αυτό που θα εξαργυρώνεται με τους τρεις βαθμούς, θα χαρακτηριστεί αποτυχημένο και ασφαλώς, θα μετριάσει τις εντυπώσεις του θετικού ξεκινήματος στο τρέχον πρωτάθλημα.

Στην περίοδο της διακοπής, ο Αλεξέι Σπιλέφσκι δούλεψε στη φυσική κατάσταση, ανέλυσε τα λάθη που έγιναν στο τελευταίο παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και έδωσε το σύνθημα της νίκης στους ποδοσφαιριστές του. Ο Λευκορώσος προπονητής, πέρασε το μήνυμα ότι επιβάλλεται να βγάλουν δυναμική αντίδραση και πως άπαντες, οφείλουν να δώσουν το 100% ώστε να φτάσουν στο ζητούμενο. «Κάναμε την αυτοκριτική μας και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε καλύτερα. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση», είπε ο Σπιλέφσκι στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Η σημερινή αντίπαλος κέρδισε την Ομόνοια και εξήλθε ισόπαλη με την Ανόρθωση, σε ένα ματς που έπαιξε με παίκτη λιγότερο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης, κατά την περίοδο της προετοιμασίας κέρδισε τον Άρη με 4-1. Αποτελέσματα που κρούουν το καμπανάκι στους πράσινους της Λεμεσού και τους διατηρούν στην… πρίζα. Εκτός επιλογών είναι ο Στιβ Γιαγκό που αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς και ο τραυματίας Ισμαελ Γιαντάλ. Ο Αμπτέλ Μεντιούπ κάλυψε αρκετό από το… χαμένο έδαφος στη διακοπή, ωστόσο δεν είναι ακόμα πανέτοιμος. Όσον αφορά στην ενδεκάδα, ο Σπιλέφσκι θα προχωρήσει σε αλλαγές. Μία εξ αυτών θα είναι η επιστροφή του Καζού στο αριστερό άκρο της άμυνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ