aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Το διπλό θετικό στοιχείο επί των προσεχών αντιπάλων του

Άρης: Το διπλό θετικό στοιχείο επί των προσεχών αντιπάλων του

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή λόγω των εορτών του Πάσχα, θα βρει τον Άρη να αναμετράται με την Πάφος FC εκτός έδρας και ακολούθως με την ΑΕΚ στην «Αρένα». Δύο αντιπάλους από τους οποίους η ομάδα της Λεμεσού στα προηγούμενα τρία μεταξύ τους παιχνίδια δεν έχασε.

Επίσης, οι δύο νίκες που πέτυχε το τελευταίο τρίμηνο ήταν επί των πιο πάνω αντιπάλων. Συγκεκριμένα, μετά τη νίκη επί της Δόξας στις 14 Ιανουαρίου 2002, η αμέσως επόμενη ήταν επί της Πάφος FC στις 12 Μαρτίου και αμέσως μετά κόντρα στην ΑΕΚ στις 20 του ίδιου μήνα. Τον τελευταίο ένα και πλέον μήνα, ο Άρης αγνοεί τη νίκη, την οποία θα επιζητήσει στο προσεχές παιχνίδι με την παφιακή ομάδα στο «Στέλιος Κυριακίδης», την προσεχή Παρασκευή.

Τα γενέθλιά του είχε χθες ο Βανά Άλβες και ο Άρης του ευχήθηκε στα ΜΚΔ. «Είμαστε ενθουσιασμένοι από τις εμφανίσεις σου και τη νοοτροπία του νικητή. Σε ευχαριστούμε για όλα τα επιτεύγματα αυτής της σεζόν, και στα επόμενα που θα έρθουν», έγραψε ο σύλλογος της Λεμεσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ