aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Το αήττητο σερί καλά κρατεί…

Άρης: Το αήττητο σερί καλά κρατεί…

Το αήττητο σερί του Άρη καλά κρατεί… Περίπου δύο μήνες έχουν περάσει από την τελευταία φορά που η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έφυγε ηττημένη από το γήπεδο, όταν είχε χάσει από την Ομόνοια (0-2). Την Κυριακή έφτασε μιαν ανάσα από την πρώτη της ήττα έκτοτε.

Η Ανόρθωση έπαιζε από το 10ο λεπτό με αριθμητικό πλεονέκτημα και ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 89’. Κατάφερε όμως, να βρει το γκολ της ισοφάρισης ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του ενενηνταλέπτου και να σώσει τον ένα βαθμό, ο οποίος μπορεί να αποδειχτεί «χρυσός» στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Για ικανοποίηση, όπως εξελίχθηκε το ματς, έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης, σε χθεσινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις: «Όταν αγωνίζεσαι με δέκα σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα μεγάλη όπως η Ανόρθωση που προηγήθηκε και καταφέρνεις να ισοφαρίσεις σίγουρα υπάρχει ικανοποίηση. Όπως εξελίχθηκε στο τέλος της ημέρας νομίζω μας αφήνει ικανοποιημένους, ασχέτως αν κυνηγάμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι». Η προσοχή όλων πλέον στράφηκε στο ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ