aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης/Σάβο: Το… πείραμα δεν έτυχε, πέτυχε!

Άρης/Σάβο: Το… πείραμα δεν έτυχε, πέτυχε!

H ταχύτητα του Ζακαρία Σάβο «ξεκλείδωσε» τον δρόμο προς το τρίποντο για τον Άρη, στον αγώνα με την Καρμιώτισσα. Τρία λεπτά στην επανάληψη ήταν ασταμάτητος και πέτυχε το έβδομο του γκολ. Όλα στις τελευταίες 19 ημέρες! Ένα φοβερό επίτευγμα για τον ταχύτατο 23χρονο επιθετικό, ο οποίος σκόραρε για πέμπτο σερί ματς στο πρωτάθλημα.

Ο γεννημένος στη Σουηδία με καταγωγή από τη Γκάμπια ποδοσφαιριστής ήλθε τον Γενάρη στη Λεμεσό και έδωσε επιθετική πνοή στη γραμμή κρούσης των περσινών πρωταθλητών. Σε μία ομάδα που διαθέτει στο ρόστερ της παίκτες με σπουδαίο βιογραφικό, όπως οι Γιανίκ Γκομίς και Αλεξάντερ Κοκόριν, ένας νεαρός από τη Β’ Κατηγορία της Νορβηγίας ήλθε και άλλαξε τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα. Το «πείραμα» με τη μετεγγραφή του Σάβο δεν έτυχε, πέτυχε! Ο Άρης έβαλε το χέρι στην τσέπη, και πλήρωσε 350.000 ευρώ (σύμφωνα με την ιστοσελίδα transfermarkt) στη Σταρτ για να ντύσει στα πράσινα τον ύψους 1,85μ. επιθετικό.

Στον Άρη κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί. Αποχώρησε με ενοχλήσεις από το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα και για την ώρα η συμμετοχή του στο ντέρμπι κορυφής με τον ΑΠΟΕΛ είναι αμφίβολη. Πάντως, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου, Κώστα Παπαδόπουλο ένιωθε πολύ καλύτερα μερικές ώρες μετά το τέλος της αναμέτρησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ