aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Ποτέ, ποτέ, ποτέ!

Άρης: Ποτέ, ποτέ, ποτέ!

Ο Άρης βρίσκεται τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή (ΑΠΟΕΛ) και δύο από τη δεύτερη θέση, πιστεύοντας ότι στις εναπομείνασες έξι αγωνιστικές θα κάνει την ανατροπή. Υπερασπίζοντας έτσι το κεκτημένο της περασμένης σεζόν και κατακτώντας τον δεύτερο πρωταθληματικό τίτλο της ιστορίας του.

Μια ματιά στα αποτελέσματά του σε 30 αγωνιστικές πάντως, δείχνει 19 νίκες, τρεις ισοπαλίες και οκτώ νίκες. «Πού είναι το κακό;», πιθανόν να αναρωτιέστε. Κανένα κακό. Ωστόσο υπάρχει ένα στατιστικό που λέει πως δεν υπήρχε πρωταθλητής Κύπρου με οκτώ ήττες από το πρώτο πρωτάθλημα που διεξήχθη ποτέ, δηλαδή τη σεζόν 1934-35!

Οι πρωταθλητές με τις περισσότερες ήττες στην ιστορία του ποδοσφαίρου μας ήταν ο ΑΠΟΕΛ του 2011 και ο Απόλλων του 2006. Μπορεί ο Άρης να γίνει ο πρώτος που θα πανηγυρίσει τον πρώτο τη τάξει τίτλο στη χώρα μας, έχοντας πέραν των εφτά ηττών; Οι πράσινοι πιστεύουν πως θα τα καταφέρουν.

Απομένουν όμως έξι αγωνιστικές έως την εκπνοή της σεζόν και θα δοθεί η απάντηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ