aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Περιμένοντας τον επιδραστικό σούπερ σταρ

Άρης: Περιμένοντας τον επιδραστικό σούπερ σταρ

Η απουσία του Αλεξάντερ Κοκόριν στον Άρη είναι κάτι περισσότερο από αισθητή.

Μπορεί οι αριθμοί του στην τρέχουσα περίοδο να μην προκαλούν… πάταγο (όπως στην περσινή σεζόν), αλλά υπάρχουν στιγμές που η απουσία του Αλεξάντερ Κοκόριν στον Άρη είναι κάτι περισσότερο από αισθητή.

Ο Ρώσος επιθετικός, ο οποίος είχε προχθες τα 33α γενέθλιά του και δέχθηκε σωρεία ευχών, έλειψε στα τελευταία τρία ματς πρωταθλήματος και σε κάποια διαστήματα, η απουσία του «φώναζε».

Αυτός που γνωρίζει περισσότερο απ’ όλους τι μπορεί να προσφέρει ο Κοκόριν, είναι αναμφίβολα ο Αλεξέι Σπιλέφσκι. Γι’ αυτό, άλλωστε, και στο τέλος της περσινής περιόδου κίνησε γη και ουρανό για να παραμείνει στη Λεμεσό. Ας μην ξεχνάμε, επίσης, ότι ο σούπερ σταρ των περσινών πρωταθλητών είναι και ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Στο πρωτάθλημα της περιόδου 2022-23, ο Αλεξάντερ Κοκόριν είχε πετύχει 13 τέρματα, είχε σερβίρει έξι ασίστ κι ήταν ο ηγέτης της ιστορικής προσπάθειας. Στην τρέχουσα σεζόν μετρά 19 συμμετοχές, έξι γκολ και μία ασίστ. Οι φίλοι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» -μαζί και ο Σπιλέφσκι- περιμένουν πώς και πώς την επιστροφή του στη δράση.

Οι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς τον άφησαν εκτός αγώνων για ένα μήνα περίπου, αλλά ελπίζεται ότι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος (στις 31 Μαρτίου με αντίπαλο την Ανόρθωση) θα δηλώσει «παρών» και θα βοηθήσει την ομάδα του να καλύψει το χαμένο έδαφος. Θα απουσιάζει, όμως, ο Κάρολ Στρούσκι, ο οποίος υπέστη υποτροπή σε προηγούμενο τραύμα του (θλάση) και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 3-4 εβδομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ