aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Παίκτες - κλειδιά κολύμπησαν σε ρηχά νερά

Άρης: Παίκτες – κλειδιά κολύμπησαν σε ρηχά νερά

Η διαφορά του περσινού με τον φετινό Άρη, αποτυπώνεται και στις… υποψηφιότητες των 40 ποδοσφαιριστών για την κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος από τον ΠΑΣΠ. Για τη σεζόν 2022-23, δέκα παίκτες της πρωταθλήτριας «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ήταν ανάμεσα στους υποψηφίους (εκ των οποίων οι Βάνα Άλβες, Πηλέας, Μπαμπίκα και Κακόριν ήταν στην καλύτερη ενδεκάδα)! Φέτος οι υποψηφιότητες είναι μόνο τρεις (Βανά Άλβες, Καζού και Γκομίς).

Κορυφαίος προπονητής της περσινής σεζόν ήταν ο Αλεξέι Σπιλέφσκι, ενώ ο Λευκορώσος δεν είναι ούτε στις υποψηφιότητες. Συμπέρασμα; Κάποια βαριά χαρτιά της λεμεσιανής ομάδας δεν είχαν την ίδια καλή απόδοση. Υπάρχουν τα ελαφρυντικά της κούρασης από τους πολλούς αγώνες (μεθαύριο απέναντι στην Ανόρθωση το κοντέρ των «Ταξίαρχων» θα γράψει 53 αγώνες), καθώς επίσης και οι τραυματισμοί, αλλά σίγουρα κάποιοι παίκτες – κλειδιά, κολύμπησαν σε ρηχά νερά.

Ήταν μια σεζόν, η οποία μπορεί να σωθεί εν μέρει, αν εξασφαλίσει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με το γνωστό σενάριο, της νίκης επί της «Κυρίας» το Σάββατο για να κλειδώσει η 4η θέση στη βαθμολογία και μια εβδομάδα αργότερα, η Ομόνοια να αναδειχθεί κυπελλούχος. Στις τελευταίες προπονήσεις, ο Αλεξέι Σπιλέφσκι θα μετρήσει παρόντες, αφού δεν λείπουν τα προβλήματα τραυματισμών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ