aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Όλη η σεζόν θα κριθεί στο φώτο φίνις

Άρης: Όλη η σεζόν θα κριθεί στο φώτο φίνις

Το ευρωπαϊκό εισιτήριο για τον Άρη, οριστικά, δεν εξαρτάται από τα πόδια των παικτών του.

Στο φώτο φίνις θα κριθεί όλη η σεζόν για τον Άρη και δεν εξαρτάται από τα πόδια των παικτών του. Μια εξέλιξη, η οποία δεν ικανοποιεί κανένα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», αλλά… τέτοια ώρα, τέτοια λόγια.

Επί της ουσίας, θα πρέπει να εξασφαλίσει την 4η θέση στη βαθμολογία και ακολούθως η Ομόνοια να νικήσει στον τελικό Κυπέλλου Coca-Cola την Πάφος FC. Στο πρώτο βήμα, θα πρέπει να νικήσει στην τελευταία αγωνιστική την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο βαθμός δυσκολίας του στόχου δεν είναι πολύ ψηλός, αλλά κανένας στη λεμεσιανή ομάδα δεν μπορεί να χωνέψει ότι η ομάδα που όλοι θαύμαζαν στην περσινή και στη μισή τρέχουσα περίοδο, εξαρτάται από άλλους, αν θα εξασφαλίσει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Τα πράγματα θα ήταν λίγο πιο απλά, αν νικούσε προχθές την Πάφος FC, αλλά το σερί χωρίς νίκη έφτασε στον αριθμό 8! Ο Μοντνόρ σκόραρε το πρώτο γκολ του Άρη μετά από πέντε ματς… ανομβρίας, αλλά δεν ήταν αρκετό. Κι η αγωνία καλά κρατεί κι ενδέχεται να κρατήσει μέχρι τις 18 Μαΐου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ