aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Οι «κανόνες» του Σπιλέφσκι

Άρης: Οι «κανόνες» του Σπιλέφσκι

Αυξάνεται ο ρυθμός στις προπονήσεις του Άρη ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Η διατήρηση του αήττητου με τον Αλεξέι Σπιλέφσκι στον πάγκο, επιβάλλει άλλη μία υπέρβαση, τούτη τη φορά, απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος. Τα αγωνιστικά μηνύματα που στέλνει η ομάδα με τον Λευκορώσο προπονητή στον πάγκο είναι πάντως θετικά και υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα βάλει ακόμα περισσότερο τη «σφραγίδα» του.

Μεσολάβησαν περίπου δύο εβδομάδες από το τελευταίο ματς κόντρα στην ΑΕΚ, κενό που ο Σπιλέφσκι αξιοποίησε ώστε να περάσει τα δικά του «θέλω» στους παίκτες. Είχε μάλιστα την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενη την ομάδα στο φιλικό απέναντι στον Ακρίτα Χλώρακας.

Στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και με φόντο τη μάχη για ευρωπαϊκό εισιτήριο, ο Άρης θα έχει ακόμα εντονότερα τα «αποτυπώματα» της δουλειάς του Λευκορώσου. Αρχής γενομένης από το κυριακάτικο πολύ σημαντικό ματς, στο οποίο δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μονέ-Πακέ και Μάριους Στεπίνσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ