aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Ο Σπιλέφσκι… τρίβει τα χέρια του!

Άρης: Ο Σπιλέφσκι… τρίβει τα χέρια του!

Με μοναδικό αμφίβολο τον Κάρολ Στρούσκι, συνεχίζει την προετοιμασία του ο Άρης, ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης απέναντι στην Πάφος FC. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, εξαιρουμένου του Ματίας Σπόλιαριτς, είναι στη διάθεση του Αλεξέι Σπιλέφσκι, ο οποίος ετοιμάζει το πλάνο του με μοναδικό στόχο την ένατη νίκη της λεμεσιανής ομάδας στο πρωτάθλημα, που θα τη φέρει στο -1 από την κορυφή. Επιστρέφουν οι Βανά, Καζού και Μαγιαμπέλα.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Λευκορώσος προπονητής έχει την ευκαιρία να παρατάξει αρκετά δυνατή ενδεκάδα και ενδεχομένως την πρώτη πανομοιότυπη με κάποια από τις ένδεκα στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές.

Συγκεκριμένα, τεχνικός του Άρη στους ένδεκα πρώτους αγώνες πρωταθλήματος έχει παρουσιάσει ισάριθμες διαφορετικές ενδεκάδες, με τουλάχιστον μια αλλαγή. Με δεδομένο λοιπόν, ότι μετά από καιρό το ιατρικό δελτίο της λεμεσιανής ομάδας θα είναι σχεδόν άδειο, αφού και ο Στρούσκι έχει καλές πιθανότητες να προλάβει, είναι πολύ πιθανό ο Σπιλέφσκι με «λυμένα» πλέον τα χέρια να παρατάξει μια από τις ενδεκάδες που έχει προτιμήσει ξανά. Άλλωστε, Βανά και Καζού που επιστρέφουν είναι δύο από τους πέντε ποδοσφαιριστές του Άρη με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής, μαζί με Μπρόρσον, Σόκε και Μουσούντα, ενώ και ο Μαγιαμπέλα που επίσης είναι διαθέσιμος είναι στη 12η θέση, όσον αφορά στον χρόνο συμμετοχής.

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι της Δευτέρας έχει μιαν ακόμα ιδιαιτερότητα για την ομάδα της Λεμεσού, πέραν φυσικά του γεγονότος ότι θα τεθεί αντιμέτωπη με την πρωτοπόρο. Αυτό γιατί θα ακολουθήσουν τρεις εκτός έδρας αγώνες για τον επόμενο μήνα, κόντρα σε Ανόρθωση (4/12), ΑΕΛ (11/12) και Ολυμπιακό (16/12), ενώ στις 22 Δεκεμβρίου θα υποδεχτούν τον ΑΠΟΕΛ, στην τελευταία αναμέτρηση του 2022.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ