aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Ο Σπιλέφσκι θα… μετρήσει παρόντες για τη ζόρικη συνέχεια

Άρης: Ο Σπιλέφσκι θα… μετρήσει παρόντες για τη ζόρικη συνέχεια

Η ιατρική ομάδα θα έχει το βλέμμα της στραμμένο στον Αλεξάντερ Κοκόριν

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν σήμερα στις προπονήσεις και ο Αλεξέι Σπιλέφσκι θα… μετρήσει παρόντες για την αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο την Ανόρθωση. Η επιστροφή των διεθνών από τις υποχρεώσεις τους στις εθνικές ομάδες, πάντοτε εγκυμονεί κινδύνους και ο Λευκορώσος τεχνικός ευελπιστεί ότι δεν θα προκύψει κάποιο απρόοπτο.

Πόσο μάλλον όταν το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα πιεσμένο, αφού σε λιγότερες από τρεις εβδομάδες, περιλαμβάνει τρεις αγώνες πρωταθλήματος και τη διπλή αναμέτρηση με την Ομόνοια για το κύπελλο.

Η ιατρική ομάδα θα έχει το βλέμμα της στραμμένο στον Αλεξάντερ Κοκόριν, ο οποίος θα προσπαθήσει να επανέλθει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Οι ενοχλήσεις στον προσαγωγό τον κράτησε εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα και κανένας στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν θα ήθελε, να πάρει παράταση η επιστροφή του. Οι Σάβο και Καζού θα επιστρέψουν κατά πάσα πιθανότητα στο αρχικό σχήμα στον αγώνα με αντίπαλο την «Κυρία», ενώ θα απουσιάζει σίγουρα ο τραυματίας Κάρολ Στρούσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ