aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα

Άρης: Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα

Κόντρα στον Οθέλλο ο Άρης έπαιξε με τη «φωτιά» στο πρώτο τέταρτο του αγώνα και θα μπορούσε να βρεθεί πίσω στο σκορ, αν ο διαιτητής καταλόγιζε το καθαρό πέναλτι στην ανατροπή του Πιχ από τον Σανέ. Οι πράσινοι δεν κάηκαν και στη συνέχεια όταν πάτησαν το γκάζι κέρδισαν με 4-0.

Με την ίδια επιπολαιότητα άρχισε και την αναμέτρηση με την Καρμιώτισσα το σύνολο του Αλεξέι Σπιλέφσκι. Η ομάδα των Άνω Πολεμιδιών «άγγιξε» το γκολ σε τουλάχιστον 3-4 περιπτώσεις στο πρώτο εικοσάλεπτο. Όταν ο Σάβο σκόραρε στο 48’ τα πράγματα έγιναν απλά για τον Άρη και ήλθε η νίκη με 3-0.

Ε, μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα. Απέναντι σε έναν πιο ισχυρό αντίπαλο όπως ο ΑΠΟΕΛ, σε μια καυτή έδρα οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Ο Άρης άρχισε μουδιασμένα το ντέρμπι κορυφής στη Λευκωσία, είχε παθητικό ρόλο στο πρώτο εικοσάλεπτο και το πλήρωσε με το γκολ του Εντονγκαλά. Στη συνέχεια έτρεχε να ισοφαρίσει και αφού δεν σκόραρε στις ξεκάθαρες ευκαιρίες που δημιούργησε με τους Νίκολιτς (44’) και Μπένγκτσον (67’) έφυγε ηττημένος από την πρωτεύουσα.

Η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ δεν είναι το τέλος του κόσμου για τον Άρη. Χάθηκε μια μάχη και όχι ο πόλεμος. Άλλωστε, όπως εύστοχα είπε ο Βανά «προτιμώ να είμαι πρώτος στο τέλος της σεζόν παρά στο τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος». Και το μόνο σίγουρο είναι πως ο «μαραθώνιος» έχει μπόλικο δρόμο ακόμη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ