aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Μεγάλο πλήγμα με τον Πακέ

Άρης: Μεγάλο πλήγμα με τον Πακέ

Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Μονέ Πακέ. Ο ποδοσφαιριστής του Άρη μένει εκτός επιλογών για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν, αφού υπέστη ρήξη χιαστών συνδέσμων. Μάλιστα, θα χάσει και την καλοκαιρινή προετοιμασία της λεμεσιανής ομάδας, κάτι που θα τον πάρει αρκετά πίσω.

Ο Γάλλος, που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ, αποτελεί σημαντικό πλήγμα για την ομάδα του Σπιλέφσκι, ο οποίος ψάχνει ήδη εκ των έσω τον αντικαταστάτη του.

Πέραν από τον Πακέ, ο τεχνικός του Άρη αντιμετωπίζει ακόμα τρία αγωνιστικά προβλήματα. Ο Μπογκνάρ ταλαιπωρείται από οίδημα και είναι αμφίβολος ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης του Σαββάτου με αντίπαλο την Πάφος FC. Το ίδιο ισχύει με τον Καζού. Το τρίτο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι πράσινοι της Λεμεσού αφορά τον Μόργκαν, ο οποίος παραπονέθηκε για ενοχλήσεις από ένα χτύπημα που δέχθηκε. Ωστόσο εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα είναι στη διάθεση του προπονητή, αφού μετά τη διήμερη ξεκούραση αισθάνεται καλύτερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ