aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Κρίνεται των Κακόριν και Καζού

Άρης: Κρίνεται των Κακόριν και Καζού

Νέο πρόβλημα πρόεκυψε στον Άρη. Ο Αλεξάντερ Κακόριν αποκόμισε πρόβλημα στο γαστροκνήμιο στην προπόνηση της Πέμπτης και η συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα με την Ανόρθωση κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, όμως η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει στη σημερινή τελευταία προπόνηση.

Την ίδια ώρα, ο Αλεξέι Σπιλέφσκι έχει διαθέσιμο και απόλυτα έτοιμο τον Γκομίς, ο οποίος συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Την ίδια ώρα αποτελεί ερωτηματικό εάν χρησιμοποιηθεί και ο Στεπίνσκι, ο οποίος και στον αγώνα με την Πάφος FC αγωνίστηκε ως αλλαγή. Αν γίνει αυτό, δηλαδή να συνυπάρξουν στην ενδεκάδα οι Στεπίνσκι και Γκομίς, τότε ο πρώτος θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης και ο δεύτερος να κινείται λίγο πιο πίσω σε πιο ελεύθερο ρόλο.

Παράλληλα, ο Σπιλέφσκι περιμένει να δει και την κατάσταση του Καζού, ο οποίος αποκόμισε πρόβλημα στην αναμέτρηση με την Πάφος FC. Αν δεν αγωνιστεί ο Βραζιλιάνος μάλλον τη θέση του θα πάρει ο Πηλέας, αφού ο Γιαγκό είναι εκτός πλάνου, με τον Μποάκι να παίρνει θέση στο δεξί άκρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ