aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης – Καρμιώτισσα 1-2: Έσπασε το ρόδι και του έκοψε τη φόρα!

Άρης – Καρμιώτισσα 1-2: Έσπασε το ρόδι και του έκοψε τη φόρα!

Φρένο στο αλάνθαστο σερί του Άρη και μάλιστα με εμφαντικό τρόπο έβαλε η Καρμιώτισσα. Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών επικράτησε με 2-1 της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», πανηγύρισε τους πρώτους της βαθμούς και υποχρέωσε τους πράσινους της Λεμεσού στην πρώτη απώλεια βαθμών και πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα!

Μαλόν στο 6’ και Ελ Αλούχι στο 77’ πέτυχαν τα γκολ της σπουδαίας νίκης για την ομάδα του Χρίστου Χαραλάμπους, η οποία χαμογέλασε για πρώτη φορά, μετά τις τρεις διαδοχικές ήττες, και έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα ενόψει της συνέχειας.

Ο Άρης μπήκε με το αριστερό στη νέα του έδρα, ήταν αγνώριστος σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια του και μοιραία ηττήθηκε. Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι που μείωσε με τον Κακόριν στο 90+5’, ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Γιαγκό στο 75’ με απευθείας κόκκινη. Πρώτοι τρεις βαθμοί για την Καρμιώτισσα που ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Άρης είναι στην κορυφή με εννέα βαθμούς, όσους έχει και ο Απόλλων (με παιχνίδι λιγότερο).

Ανώμαλη προσγείωση για τη λεμεσιανή ομάδα μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και κυρίως το διπλό στο ΓΣΠ επί του ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα του Σπιλέφσκι υστέρησε δημιουργικά και υπέπεσε σε εύκολα λάθη στο μεσοαμυντικό χώρο, τα οποία πλήρωσε.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Γιαγκό, Μπρόρσον, Μουσούντα, Πηλέας (46′ Κακόριν), Στρούσκι (46′ Μπράουν), Σόκε, Μπένγκτσον, Μπαμπίκα (80′ Σλόγκαρ), Μαγιαμπέλα (46′ Γιαμπλόνσκι), Γκομίς (67′ Σπόλιαριτς).

Καρμιώτισσα (Χρίστος Χαραλάμπους): Κνόμπλοχ, Χούμποτσαν, Μαλόν, Μεντιμόρετς, Σελούτσκα (46′ Αγγελή), Οικονομίδης, Μπεν Σαλάμ (90′ Xουσμπάουερ), Ελ Αλούχι, Ντουμπιά (80′ Χατζηβασίλης), Κουλιμπαλί (72′ Σελάγια), Ντούρις (90+2′ Ανδρονίκου).

Σκόρερ: Κακόριν 90+5′ / Μαλόν 6′, Ελ Αλούχι 77′

Κίτρινες: – / Μπράουν.

Αποβολές: Γιαγκό 75′ / –

Στάδιο: «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης.

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος.

4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος.

VAR: Χριστοφόρου Μάριος.

AVAR: Ανδρέου Π. Ανδρέας.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρίου Ανδρέας.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

1′ Έναρξη αγώνα.

6′ ΓΚΟΛ για την Καρμιώτισσα με τον Μαλόν! Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τελική προσπάθεια βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα και βάζουν δύσκολα στον Άρη. Ο σκόρερ ήταν στη σωστή θέση μετά την ασταθή απόκρουση του Βανά και με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-0 για την ομάδα την Άνω Πολεμιδιών.

14′ Eυκαιρία της Καρμιώτισσας για δεύτερο γκολ, μακρινό σουτ του Ελ Αλούχι ο Βανά με δυσκολία έδιωξε σε κόρνερ.

29′ Ωραία ενέργεια του Γκομίς, απέφυγε δύο ποδοσφαιριστές, σούταρε και ο Κνόμπλοχ έκανε σωτήρια απόκρουση.

36′ Ο Σόκε σούταρε, δεν ανησύχησε ο Κνόμπολ.

42′ Τραυματισμός του Σελούτσκα και προσωρινή διακοπή.

43′ Επαναρχίζει το ματς.

44′ Επέστρεψε στο γήπεδο ο Σελούτσκα.

Τέλος πρώτου ημίχρονου. 

46′ Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

49′ Φάουλ του Γκομίς η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

52′ Έγινε έλεγχος για πιθανό πέναλτι υπέρ του Άρη για χέρι του Μαλόν. Καμία παράβαση η απόφαση του VAR.

60′ Σουτ του Κακόριν, κανένα πρόβλημα για τον Κνόμπολ.

71′ Σουτ του Σπόλιαριτς η μπάλα έξω.

75′ Κόκκινη στο Γιαγκό, ο οποίος ως τελευταίος αμυνόμενος ανέτρεψε τον Ντούμπια ελάχιστα εκτός περιοχής.

77′ ΓΚΟΛ για την Καρμιώτισσα, 2-0 με εκτέλεση φάουλ του Ελ Αλούχι.

90+5′ ΓΚΟΛ για τον Άρη με τον Κακόριν, ο οποίος από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της λεμεσιανής ομάδας.

Τέλος αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ