aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: «Καπαρωμένοι» χωρίς… ανακοίνωση

Άρης: «Καπαρωμένοι» χωρίς… ανακοίνωση

Οι διεργασίες για τη συμπλήρωση του ρόστερ του της νέας περιόδου συνεχίζονται ασταμάτητα

Την ώρα που οι ποδοσφαιριστές του Άρη «μετρούν» την τελευταία εβδομάδα των διακοπών τους, ο Αλεξέι Σπιλέφσκι και οι συνεργάτες του εντατικοποιούν τις διεργασίες για τη συμπλήρωση του ρόστερ της νέας περιόδου.

Αν και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν έχει φέτος ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, θα καταβληθεί προσπάθεια έτσι ώστε να μην αργήσουν να έρθουν οι νέες προσθήκες. Ήδη υπάρχουν κάποιοι παίκτες οι οποίοι θεωρούνται «καπαρωμένοι», αλλά χωρίς… ανακοίνωση.

«Είμαστε σε προχωρημένες επαφές με κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου, Κώστας Παπαδόπουλος. Επιβεβαίωσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού για τον Μουσούντα, όχι όμως και επίσημη πρόταση.

Για τους δανεικούς και τις αποχωρήσεις, είπε: «Ο Άλεξ Σαρφό που ήταν δανεικός στην ΑΕΖ, θα επιστρέψει στην ομάδα και θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Κορομά και Γιαντάλ θα δοθούν δανεικοί στην Κρασάβα – ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα. Ο Ρουίζ επίσης θα δοθεί δανεικός σε ομάδα Α’ κατηγορίας της Κόστα Ρίκα. Ο Φερνάντο και ο Λούκο δεν θα ανανεώσουν τη συνεργασία μας η οποία ολοκληρώθηκε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ