aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Επιχείρηση αποφόρτισης με το βλέμμα στο Κοκόριν

Άρης: Επιχείρηση αποφόρτισης με το βλέμμα στο Κοκόριν

Οι προπονήσεις θα επαναρχίσουν αύριο, με τα βλέμματα στον Κοκόριν.

Φιλικό με αντίπαλο τη λετονική Ρίγας Φουτμόλα Σκόλα, αλλά και… μπιτς βόλεϊ περιλάμβανε το πρόγραμμα του Αλεξέι Σπιλέφσκι για να αποφορτίσει τους παίκτες του Άρη. Λόγω και των πολλών απουσιών οι «Ταξίαρχοι» έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν σε μια προσπάθεια να επανέλθουν στις προπονήσεις με γεμάτες τις μπαταρίες.

Στο φιλικό απέναντι στους Λετονούς ηττήθηκαν στο Τσίρειο (0-3), ενώ χθες αναρτήθηκαν στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας εντυπωσιακές φωτογραφίες από ενδοσωματειακούς αγώνες μπιτς βόλεϊ σε ξενοδοχείο στη Λάρνακα.

Οι προπονήσεις θα επαναρχίσουν αύριο, ενώ αναμένεται να δώσουν το «παρών» τους και οι διεθνείς. Ο Λευκορώσος τεχνικός θα διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας του Αλεξάντερ Κοκόριν, τον οποίο και θεωρεί βαρόμετρο. Οι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς τον άφησαν εκτός αγώνων για ένα μήνα περίπου, αλλά ελπίζεται ότι την Κυριακή (με αντίπαλο την Ανόρθωση) θα είναι στην αποστολή και θα βοηθήσει την ομάδα του να καλύψει το χαμένο έδαφος. Ο Σάβο έπαιξε το φιλικό, ενώ ετοιμοπόλεμος είναι και ο Καζού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ