aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Ένας μήνας χωρίς τη χαρά της νίκης

Άρης: Ένας μήνας χωρίς τη χαρά της νίκης

Με την ήττα από την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ο Άρης έφθασε τα τέσσερα ματς που δεν γεύθηκε τη χαρά της νίκης. Μετά το στενό 1-0 επί της Δόξας στο Τσίρειο στις 14 Ιανουαρίου, ακολούθησαν δύο ισοπαλίες (ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ) και δύο ήττες (ΑΕΛ, Ανόρθωση). Όλα τα ματς ήταν απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για τον φετινό Άρη.

Ξεκάθαρα η ομάδα της Λεμεσού δεν είναι στα καλύτερά της το τελευταίο διάστημα, με τον Λιάσο Λουκά να ψάχνει τις λύσεις για να βρεθεί η ομάδα του και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών. «Μας προβληματίζει», είπε ο Κύπριος τεχνικός μετά το ματς με την Ανόρθωση.

Επισήμανε ότι, εάν στα επόμενα παιχνίδια ο Άρης είναι αποτελεσματικός και δεν δεχθεί εύκολα γκολ, θα επιστρέψει στις επιτυχίες. Για την ομάδα της Λεμεσού ακολουθεί άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια, την προσεχή Τετάρτη στο Τσίρειο, ενώ θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στην Α’ φάση με εξίσου δύσκολο ματς, με την Πάφος FC εκτός έδρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ