aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Από εκεί που είχε σταματήσει με τον Απόλλωνα

Άρης: Από εκεί που είχε σταματήσει με τον Απόλλωνα

Με έξι μόλις αγώνες να απέμειναν μέχρι το τέλος της α’ φάσης του πρωταθλήματος, εννοείται πως στον Άρη, καλούνται να ανεβάσουν κατακόρυφα ρυθμό, εξαπολύοντας αντεπίθεση διαρκείας. Η αρχή έγινε την περασμένη αγωνιστική απέναντι στον Απόλλωνα (3-1) και τώρα, το βασικό ζητούμενο για το σύνολο του Αλεξέι Σπιλέφσκι είναι να ανταπεξέλθει των δυσκολιών που θα συναντήσει αύριο στο «Τάσος Μάρκου» κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογικά θέση και είναι επικίνδυνος.

Το Παραλίμνι, εξάλλου, φρόντισε να στείλει μηνύματα, με τον Λευκορώσο κόουτς να παρουσιάζεται έτοιμος ώστε να βγει νικητής στη σκακιέρα. Ο τεχνικός του Άρη, δεν υπολογίζει τους Μεντιούπ και Σόκε. Η διοίκηση των πρασίνων, ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά στο «Τάσος Μάρκου» για το ματς της 21ης αγωνιστικής. Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από το Τσίρειο στις 16:30. «Προκρατήστε τη θέση σας στέλνοντας sms στο 99 009806», αναφέρει σχετικά η ανάρτηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ