aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Ανεβαίνει βουνό σε διάστημα 19 ημερών

Άρης: Ανεβαίνει βουνό σε διάστημα 19 ημερών

Τέσσερις αγώνες, ο ένας πιο δύσκολος από τον άλλον σε διάστημα 19 ημερών, δίνει ο Άρης έως το τέλος του τρέχοντος έτους. Την ερχόμενη Κυριακή αντιμετωπίζει την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», σύνολο που βγάζει αντίδραση και προέρχεται από σπουδαία νίκη απέναντι στην ΑΕΛ.

Ομάδα που θα μετρήσουν μάλιστα δυνάμεις οι πράσινοι της Λεμεσού στις 11 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής και 1ης του β΄γύρου. Ακολούθως, θα εκστρατεύσουν στη Λευκωσία, εκεί που θα τους περιμένει στις 16 Δεκεμβρίου ο Ολυμπιακός, ο οποίος «καίγεται» για βαθμολογικό όφελος σε κάθε αγώνα ώστε να αποφύγει τη διαβάθμιση. Και οι υποχρεώσεις στο ημερολογιακό έτος θα ολοκληρωθούν με την εξαιρετικά δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, τρεις μέρες πριν από τα Χριστούγεννα.

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για σειρά 90λ;eπτων που θεωρούνται εξαιρετικά σημαντικά όσον αφορά στη μετέπειτα πορεία πλεύσης. Η συγκομιδή βαθμών που θα καταγράψει η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι με το τέλος του 2022, θα καταδείξει αυτομάτως πολλά σχετικά με τους στόχους που θα οριοθετηθούν στη συνέχεια.

Υπενθυμίζουμε πως τη Δευτέρα, 5/12, ο Αρης θα τα πει φιλικά με τον ΠΑΟΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ