aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Άλλαξε ταχύτητα και «ξεκλείδωσε»

Άρης: Άλλαξε ταχύτητα και «ξεκλείδωσε»

Το τρένο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» σφύριξε τρεις φορές και στον αγώνα με αντίπαλο την Καρμιώτισσα και θα πάει… φορτσάτο στο ντέρμπι κορυφής της Πέμπτης με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ. Ο Άρης μετρά επτά σερί νίκες στο πρωτάθλημα και -βαθμολογικά- είναι στα καλύτερά του, αδού ανέβηκε στο ρετιρέ της βαθμολογίας, υπερτερώντας στην ισοβαθμία του ΑΠΟΕΛ.

Προχθές, δεν κατάφερε να κυριαρχήσει στο α’ μέρος και κινδύνευσε να βρεθεί πίσω στο σκορ, αλλά στην επανάληψη, άλλαξε ταχύτητα. Στην κυριολεξία, η ταχύτητα του Σάβο «ξεκλείδωσε» τον δρόμο προς το τρίποντο. Τρία λεπτά στην επανάληψη ήταν ασταμάτητος και πέτυχε το έβδομο του γκολ. Όλα στις τελευταίες 19 ημέρες! Ένα φοβερό επίτευγμα για τον ταχύτατο Σουηδό, ο οποίος σκόραρε για πέμπτο σερί ματς στο πρωτάθλημα.

Από κει και πέρα, το έργο της ομάδας του Αλεξέι Σπιλέφσκι ήταν εύκολο. Κακόριν (72’) και Καζού (80’) έγραψαν το τελικό 3-0. Σ’ αυτές τις επτά σερί νίκες, η λεμεσιανή ομάδα έχει πετύχει 21 τέρματα κι έχει δεχθεί μόλις 3!
Για άλλη μια φορά, ο Αλεξέι Σπιλέφσκι αναφέρθηκε στις αλλαγές που έκαναν τη διαφορά. «Ήταν δύο διαφορετικά ημίχρονα. Ήμουν πολύ έντονος στην ανάπαυλα. Κάναμε κάποιες αλλαγές και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Ο κόσμος ξέρω ότι ζήτησε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά δεν μου αρέσει να λέω μεγάλα λόγια και να μιλάω νωρίς. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί. Έχουμε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και πρέπει να τους κρατήσουμε σοβαρούς και να τους δώσουμε κίνητρο», ανέφερε ο Λευκορώσος τεχνικός επισημαίνοντας ότι θέλει σταθερότητα στην απόδοση της ομάδας του.

Το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ πλησιάζει και η αγωνιστική σταθερότητα είναι απαραίτητη για να υλοποιηθεί ο στόχος της όγδοης σερί νίκης και η κατάκτηση της κορυφής. Κερδίσαμε κάποια σερί παιχνίδια και ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε έτσι. Ξέρουμε τι σημαίνει το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Σλόμποταν Ουρόσεβιτς.

Στο ματς της Πέμπτης ο Σπιλέφσκι θα έχει στη διάθεσή του και τον Μιχλάλι Μαγιαμπέλα. Ο διεθνής επιθετικός της Νοτίου Αφρικής επιστρέφει έχοντας στις αποσκευές του το χάλκινο μετάλλιο από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ