aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΑνεβασμένος και αποφασισμένος

Ανεβασμένος και αποφασισμένος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με την ψυχολογία πολύ καλύτερη από προηγούμενες εβδομάδες προετοιμάστηκε ο Άρης τις τελευταίες ημέρες, μετά τη νίκη επί της ΑΕΖ (3-2). Ωστόσο, μπροστά του έχει το υψηλό εμπόδιο της ΑΕΚ και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια στο Τσίρειο για να αποκομίσει βαθμολογικό όφελος.

Μάλιστα τρεις ποδοσφαιριστές δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν λόγω τιμωρίας, οι Μαραγκουδάκης, Θεοφίλου και Παναγή. Υπάρχουν, όμως, λύσεις για να καλυφθούν τα κενά των τριών ποδοσφαιριστών.

Θεωρείται δεδομένο ότι στο αρχικό σχήμα θα συμπεριληφθούν οι Αλβάρεθ και Γιούσεφ, ενώ στα θετικά για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι το γεγονός πως οι Σκούρτης και Ροζέριο, οι οποίοι σκόραραν κατά της ΑΕΖ, βρίσκονται  σε πολύ καλή κατάσταση.

Δεν άργησαν να βρουν επιθετικό στον Άρη μετά το ναυάγιο με τον Ίσμαελ Σάσι. Έφτασε στην Κύπρο και εγγράφηκε στην ΚΟΠ ο 31χρονος Κολομβιανός Όσκαρ Γκερέρο. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Αλιάνζα, με τη φανέλα της οποίας σημείωσε 20 γκολ σε δυο χρόνια. Πρόκειται για πολύ καλή περίπτωση, η οποία αναμένεται να βοηθήσει τον Άρη στο σκοράρισμα. Το απόγευμα θα είναι στον πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ