aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων - Ομόνοια: Της πήρε τον αέρα για τα καλά - Τελευταίο «διπλό» πράσινη με...

Απόλλων – Ομόνοια: Της πήρε τον αέρα για τα καλά – Τελευταίο «διπλό» πράσινη με Σκέμπρι

Την πολύ καλή παράδοση που συνοδεύει τον Απόλλωνα στους αγώνες με την Ομόνοια, θέλει να διευρύνει το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές στη μεθαυριανή αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στη Λεμεσό.

Οι κυανόλευκοι μετρούν θετικότατη προϊστορία κόντρα στους πράσινους όσον αφορά στα εντός έδρας παιχνίδια. Για να αντιληφθείτε, η τελευταία φορά που ηττήθηκαν ήταν στις 9 Aπριλίου 2016 με 1-2. Ο Αντρέ Σκέμπρι που τώρα είναι αρχηγός ποδοσφαιρικού τμήματος της λεμεσιανής ομάδας, είχε χαρίσει τη νίκη στην Ομόνοια.

Από τότε μέχρι σήμερα έχουν διεξαχθεί 12 αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο στο Τσίρειο, ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Απόλλωνα να είναι αήττητος, μετρώντας 11 νίκες και 1 ισοπαλία. Αυτή λοιπόν την εξαιρετική παράδοση θέλει να διατηρήσει η λεμεσιανή ομάδα. Μόνο έτσι θα μπορεί να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενο στραβοπάτημα είτε της ΑΕΚ είτε του Άρη που αγωνίζονται σήμερα, κερδίζοντας αυτομάτως θέση ή θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα με τη συμπλήρωση της 17ης αγωνιστικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ