aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΞεκάθαρος ο Κίρζης στην επικοινωνία με τον Κούμα

Ξεκάθαρος ο Κίρζης στην επικοινωνία με τον Κούμα

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Νίκος Κίρζης με τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα. Η συνομιλία των δυο ανδρών έγινε προχθές νωρίς το απόγευμα, με κύριο θέμα την ανομοιομορφία που παρατηρήθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια του Απόλλωνα με τις αποφάσεις των διαιτητών. Η κίνηση του προέδρου του Απόλλωνα έγινε για να προλάβει φάλτσα σφυρίγματα στις επόμενες αγωνιστικές, τονίζοντας πως θα πρέπει να βρεθούν άμεσα οι λύσεις ώστε να σταματήσει το συγκεκριμένο φαινόμενο.

Το παράδειγμα που έφερε ο Νίκος Κίρζης για την ανομοιομορφία, στην τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΚΟΠ,  αφορούσε στην απόφαση για την κόκκινη κάρτα του Χάμπου Κυριάκου στην αναμέτρηση με τον Άρη, ενώ στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ ο Τορνίκε Οκριασβίλι, που έκανε την ίδια επικίνδυνη κίνηση, δεν τιμωρήθηκε ούτε καν με κίτρινη κάρτα που θα ήταν η δεύτερη και θα άφηνε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Το θέμα του Απόλλωνα είναι σαφώς οι αποφάσεις των διαιτητών να έχουν μια συνέχεια. Να μη σφυρίζει ο καθένας κατά το δοκούν και πάνω από όλα να μη δημιουργούνται ανισορροπίες με αποφάσεις που μπορούν να κρίνουν ακόμα και τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας.

Η ανομοιομορφία στα σφυρίγματα είναι κάτι που στο παρελθόν έχει στοιχίσει ακόμα και τίτλους στον Απόλλωνα, όπως λένε. Και αυτό είναι που θέλει να προλάβει ο Νίκος Κίρζης, προστατεύοντας παραλλήλως την ομάδα του, η οποία έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το τρέχον πρωτάθλημα. Μιας και ο λόγος για τον νέο Απόλλωνα, ο Κίρζης και οι συνεργάτες του είναι κατά ένα μεγάλο βαθμό ικανοποιημένοι από την παρουσία της ομάδας στις πρώτες αγωνιστικές. Ξέρουν όμως πως υπάρχουν τα περιθώρια για καλύτερη παρουσία στα επόμενα παιχνίδια. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσβατος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ