aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤρελό γέλιο στον Active: Ο Φανούριος τρολάρει τον Τάσο ως εκ. Τύπου της Ομόνοιας

Τρελό γέλιο στον Active: Ο Φανούριος τρολάρει τον Τάσο ως εκ. Τύπου της Ομόνοιας

Αυτά γίνονται μόνο στον Active (107.4 & 102.5)! Τρελό γέλιο στο «Πρωινό Ακτιβιοτικό» με τους Τάσο Θεοδώρου και Λούη Πατσαλίδη, πρόσφερε σήμερα (17/10) η εν λόγω εκπομπή (7:00-10:00).

Να το πιάσουμε όμως από την αρχή για να καταλάβετε την ιστορία! Τις τελευταίες μέρες ο Τάσος δέχεται αρκετά πειράγματα τόσο από τον Λούη όσο και από τον Πανίκο Θεοδοσίου σχετικά με το γεγονός πως δεν έχει ούτε τις… βασικές γνώσεις για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Έτσι, δεν είχε ενημερωθεί για τους σοβαρούς τραυματισμούς των Ουζόχο-Παναγή.

Κάπου εκεί, έκανε την εμφάνιση του ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου. Ο λόγος; Ο Θεοδώρου πίστευε πως αυτός είναι ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ομόνοιας! Άρχισε λοιπόν ένας απολαυστικός διάλογος που προσφέρει άφθονο γέλιο, ο Τάσος παρουσιάστηκε ως ο νέος τερματοφύλακας των πρασίνων, τόνισε ποιες είναι οι απαιτήσεις του και ο Κωνσταντίνου έπαιξε άριστα τον ρόλο του!

Όπως θα ακούσετε πιο κάτω, ο ένας εκ των δύο παρουσιαστών της εκπομπής, δεν γνώριζε ούτε τον Μπεργκ, όπως επίσης ούτε τους Λάρκου-Ταραπουλούζη. Το… τρολάρισμα από τους Λούη και Θεοδοσίου ήταν συνεχόμενο, ωστόσο το φινάλε είναι το αποκορύφωμα καθώς οι δύο τους βάζουν τον Τάσο να ψάξει για το ποιος είναι ο Φανούριος Κωνσταντίνου! Η αντίδραση του; Απολαυστική!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ