aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤο ξεχωριστό «αντίο» του Ντα Σίλβα στον Απόλλωνα (pic)

Το ξεχωριστό «αντίο» του Ντα Σίλβα στον Απόλλωνα (pic)

Ο Άλεξ ντα Σίλβα με ανάρτηση του στα σόσιαλ μίντια θέλησε να αποχαιρετήσει τον κόσμο του Απόλλωνα για την στήριξη του στατρία χρόνια που βρισκόταν στην ομάδα.

Η ανάρτηση του Άλεξ: «Ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους θαυμαστές του Απόλλωνα, για τη φροντίδα, για τα μηνύματα για όλη την υποστήριξη που μου έδωσαν τα τελευταία 3 χρόνια. Δεν είμαι εδώ για να κρίνω κανέναν, να μην κατηγορήσω κανέναν για την αποχώρηση μου από την ομάδα. Όλα στη ζωή έχουν μια αρχή, μέση και τέλος. Ευχαριστώ από όλη την καρδιά μου σε όλους τους θαυμαστές για τα μηνύματα που έλαβαν τις τελευταίες 2 εβδομάδες. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες, ευχαριστώ σε όλους όσους εργάστηκαν στο Κολόσσι, ευχαριστώ όλους που στην καθημερινή ζωή κατάφεραν να με κάνουν να χαμογελώ. Έδωσα το καλύτερο μου κάθε μέρα. Έχω περάσει πολλά πράγματα, και πάντα σεβόμουν τους πάντες. Ήμουν επαγγελματίας και βοήθησα όλους όσους μου ζήτησαν βοήθεια. Εύχομαι επιτυχία σε όλους και σε όλους ευτυχισμένα. Μια μεγάλη αγκαλιά από τον φίλο Alex Da Silva».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ