aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤο νέο αίμα θα κυλάει…

Το νέο αίμα θα κυλάει…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κάθε χρόνο έχει και περισσότερα δικά του παιδιά. Αυτό έχει γίνει σύνθημα στον Απόλλωνα, αφού ένας από τους στόχους της διοίκησης είναι να μην παραμελούνται οι νεαροί που προέρχονται από τα φυτώρια του συλλόγου.

Τα τελευταία χρόνια έσυραν τον χορό οι Κυριάκου και Στυλιανού, ενώ φέτος είδαμε και τους Γουίλερ και Πίττα. Σειρά μάλλον θα πάρει του χρόνου και ο Ιωσηφίδης, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος χρησιμοποιήθηκε και ο 17χρονος Πέτρος Ψύχας, άλλο ένα πολύ μεγάλο ταλέντο.

Δεν λησμονεί κανείς τη διάκριση που είχε ο Γιάννης Πίττας, ο οποίος μετά από ψηφοφορία των προπονητών του Πρωταθλήματος Νέων U-21 Α’ Κατηγορίας αναδείχτηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος.

Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, που κλήθηκε και στην Εθνική Ελπίδων, είχε δέκα συμμετοχές στο Πρωτάθλημα Νέων και 206 λεπτά συμμετοχής με την ομάδα Ανδρών στο Πρωτάθλημα Cyta.

Πέραν των πιο πάνω, ίσως και άλλοι 3-4 νεαροί θα δώσουν το παρών τους στις προπονήσεις της νέας περιόδου, οι οποίες θα αρχίσουν στις 27 Ιουνίου. Θα προηγηθεί η διαδικασία των εργομετρικών εξετάσεων από τις 21 μέχρι 26 του ίδιου μήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ